Het belang van een schoon bedrijfspand

Waarom uw bedrijfspand laten schoonmaken? Een schoon bedrijfspand is belangrijk. Een bedrijfspand is namelijk het visitekaartje van een bedrijf. Een fris en verzorgt pand draagt bij aan een professionele uitstraling. Natuurlijk kan u dat zelf doen, maar dit kan een uitdagende en tijdrovende klus zijn. Misschien toch maar uitbesteden? Staat uw bedrijfspand in de omgeving van Enschede en bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf? Een bedrijf dat zorgt dat uw medewerkers kunnen werken in een frisse en schone werkomgeving? Kies voor Genie glasbewassing & Schoonmaak en besteed de schoonmaak van uw werkomgeving uit.

Bedrijfspand laten schoonmaken in de omgeving van Enschede

Mijn naam is Alexander Witten. Met mijn bedrijf, Genie Glasbewassing & Schoonmaak, help ik inmiddels vele organisaties, zoals kantoren, bedrijven, scholen, zorginstellingen en appartementencomplexen in de omgeving van Enschede. De schoonmaakwerkzaamheden lopen uiteen van reguliere schoonmaak (zoals bureau’s en toiletten) tot specialistische reiniging. Ik neem graag de schoonmaak na verbouwing, dagelijkse schoonmaak of reguliere schoonmaak voor u uit handen.

bedrijfspand laten schoonmaken door Genie Glasbewassing & Schoonmaak

Ook uw bedrijfspand laten schoonmaken? Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Voor een impressie nodig ik u van harte uit om ook eens de foto’s te bekijken op mijn facebook bedrijven pagina. Ik denk graag met u mee over de mogelijkheden. Indien u interesse heeft in één van mijn diensten op het gebied van schoonmaken in Enschede, kan u contact met mij opnemen.

Call Now ButtonBel Alex Witten