Heeft u na het lezen van onze diensten interesse om uw glazen te laten wassen of andere schoonmaak werkzaamheden door Genie Glasbewassing & Schoonmaak uit te laten voeren? Ik (Alex Witten) ben u graag van dienst. Neem dus gerust contact met mij op, ook voor een vrijblijvende prijsindicatie of juist een exacte prijsopgave.

Prijsindicatie

Prijsindicatie of een exacte prijsopgave ontvangen? Beide is mogelijk. Een prijsindicatie kan online worden aangevraagd. U doet dit door het invullen van onderstaand formulier. Vul uw adres, soort woning of pand en in het geval van ramen zemen het aantal ramen dat moet worden gezeemd. Ik stuur u per mail een opgave van de kosten.

De uiteindelijke prijs kan echter afwijken als blijkt dat de ramen bijvoorbeeld moeilijk bereikbaar zijn. De prijs wordt namelijk niet alleen bepaald door de grootte, hoogte en het aantal ramen, maar ook door de bereikbaarheid van de ramen.

*Verplicht

Prijsopgave

Voor een exacte prijsopgave kom ik bij u langs. Neem hiervoor contact met mij op. Ik ben overdag bereikbaar op telefoonnummer 06 – 22 23 26 07. Ook kunt bovenstaand contactformulier invullen. Ik neem daarna contact met u op voor en afspraak. Samen spreken we de werkzaamheden ter plaatse door en daarbij worden de omstandigheden nader door mij bekeken. Op basis daarvan maak ik voor u een exacte prijsopgave. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend, mijn bezoek verplicht u nergens toe.

Bedrijfsinformatie

Contact opnemen

Vraag, opmerking? Vul onderstaand formulier in. Dank u wel!

*Verplicht

Call Now ButtonBel Alex Witten