Wordt uw pand ontsiert door roet, algen of graffiti? Dan is gevelreiniging de oplossing! Het reinigen en impregneren van uw gevel zorgt er voor dat uw woning of bedrijfspand er weer als nieuw uitziet. Daarnaast vermindert het ook de kans op toekomstige vochtproblemen. Geef u pand weer een frisse uitstraling met gevelreiniging van Genie Glasbewassing & Schoonmaak.

Gevelreiniging: Aanpak

Ik maak gebruik van een hoge druk reiniger. Daarmee spuit ik met de juiste druk heet water en/of een chemisch middel de aanslag van uw woning. Dit is vakwerk. Onjuiste uitvoering kan uw gevel beschadigen. Bij gebruik van een chemisch middel recycle ik het water aan het einde van de opdracht.

gevelreiniging in Enschede-Zuid. Genie Glasbewassing & Schoonmaak zorgt voor een schoon en fris Enschede!
In Enschede-Zuid is deze scheidingsmuur weer strak en fris.

Gevel impregneren

Om beschadiging te voorkomen impregneer ik de gevel na het reinigen. Deze laag beschermd de gevel en heeft een vocht en vuil afwerende werking.

Reiniging van elke gevel

Ik (Alex Witten van Genie Glasbewassing & Schoonmaak) reinig gevels van steen, glas, hout, steen of kunststof. Voor elk soort vervuiling op uw gevel heb ik een passende oplossing.  Uw woning of bedrijfspand heeft nadat ik weer vertrokken ben een frisse uitstraling, zonder hierbij het voegwerk of de omgeving te beschadigen. Uw gevel kan er gegarandeerd weer jaren tegenaan.

Genie Glasbewassing & Schoonmaak is gevestigd in Enschede. Het bedieningsgebied is echter grote dan Enschede zelf. In de praktijk kom ik met mijn bedrijf in heel Overijssel en zelfs daarbuiten. In overleg is er veel mogelijk dus neem gerust even contact op. U kunt mij bellen op telefoonnummer 06 22 23 26 07 

Call Now ButtonBel Alex Witten