Graag stel ik me aan u voor. Mijn naam is Alex Witten en ik ben eigenaar van Genie Glasbewassing & Schoonmaak, een bedrijf dat gespecialiseerd is in glasbewassing bij zowel particulieren als bedrijven in de regio Enschede. Ook voor het reinigen van andere onderdelen van uw woning zoals dakgoten, kozijnen en dakkapellen kunt u op mij vertrouwen.

Als ik aan het werk ben in Enschede krijg ik regelmatig ergernissen van particulieren en bedrijven te horen over hun ervaringen met glazenwassers. Kozijnen en deuren worden bijvoorbeeld niet  goed schoongemaakt, ramen worden overgeslagen, onvoorzichtigheid waardoor er schade ontstaat aan spullen etc.

Als kleine onderneming ben ik sterk afhankelijk van de tevredenheid van u als klant. Daarbij komt dat ik zelf woon in Enschede. Ik ken de mensen, de mentaliteit en zodoende ga ik voor service die net iets verder gaat dan u wellicht van een glazenwasser verwacht.

Eén aanspreekpunt: Alex Witten

U heeft altijd dezelfde glazenwasser en één aanspreekpunt. Ik streef naar een langdurige relatie met mijn klanten. Daarvoor doe ik graag een stap extra. Ik ga voor 100% klanttevredenheid. Ik sta voor:

  • Kwaliteit
  • Betrouwbaar
  • Klantgericht
  • Uitstekende service
Call Now ButtonBel Alex Witten