Wilt u ook schone ramen voor uw bedrijfspand of woning? Laat dan uw ramen periodiek door mij (Alex Witten van Genie Glasbewassing) zemen. U bent gegarandeerd tevreden als uw ramen door mij zijn gezeemd. Uw ramen zijn weer streeploos schoon en geven een heldere blik naar buiten. Daarnaast zorgt het natuurlijk ook voor een verzorgde uitstraling van uw woning of bedrijfspand.

Meer dan schone ramen

Ik zeem niet alleen de ramen maar reinig ook de directe omlijsting van uw ramen. Dit geeft een nog strakker resultaat. Los van uitstraling draagt het ook bij aan het goed onderhouden van uw woning of bedrijfspand. Niet alleen de levensduur van het kozijn zelf, maar ook de die van het schilderwerk wordt daardoor verlengd.

Ramen zemen aan de binnenzijde is overigens ook mogelijk. Door dit tegelijkertijd uit te voeren krijgt u een maximaal resultaat en dat tegen een scherpe prijs. Ik informeer u graag in een persoonlijke gesprek.

Telewash systeem

schone ramen in de wijk Ribbelt Stokhorst Enschede dankzij de telewash
De telescoop reinigt elk raam op hoogte.

Heeft uw woning of bedrijfspand erg hoge ramen en zijn ze daarom moeilijk te bereiken? Hiervoor heb ik een professioneel telewash systeem waarmee de ramen worden gewassen door middel van een telescoop stok en osmose water.

Afspraak

U kunt mij bellen op telefoonnummer 06 22 23 26 07 of vul op de contact pagina het afspraakformulier in. Vooraf spreken we met elkaar af welke ramen gezeemd moeten worden. Ik zorg altijd voor een eindresultaat waar u tevreden mee bent en dat tegen zeer acceptabele prijzen.

Woont u in Enschede en wilt u ook schone ramen? Ik help u graag. Aangezien Genie Glasbewassing & Schoonmaak zelf ook gevestigd is in Enschede ben ik snel bij u op lokatie om de mogelijkheden te bespreken. Of u nou in Hogeland – Velve woont of Boswinkel – Stadsveld dat maakt voor mij niet uit. ik kom graag bij u langs.

Glazenwasser in omgeving Enschede

Woont u in de buurt van Enschede? Geen probleem. Ik kan tegen dezelfde voorwaarden u glazen inclusief kozijnen komen wassen. Ik bedien graag iedereen in de omgeving van Enschede, Almelo en Hengelo. Neem dus contact op. Graag tot ziens!

Call Now ButtonBel Alex Witten