Bent u als wooncorporatie op zoek naar een betrouwbare partner voor de schoonmaak van uw wooncomplexen in de omgeving van Enschede? Neem dan vrijblijvend contact op met mij, Alex Witten. Met mijn bedrijf Genie glasbewassing & Schoonmaak heb ik alle middelen en apparatuur in huis voor een professionele schoonmaak. Daarbij komt dat ik in de afgelopen jaren de nodige ervaring heb opgedaan. Inmiddels zijn er meerdere woningcorporaties die de schoonmaak van appartementencomplexen aan mij hebben uitbesteed.

Schoonmaken trappenhallen voor woningcorporaties

Aan welke werkzaamheden moet u denken? Het schoonmaken van trappenhallen en de glasbewassing bijvoorbeeld. Naast de reguliere schoonmaak kan u ook bij mij terecht voor specialistische vormen van reiniging. Zoekt u dus een schoonmaakbedrijf voor een eenmalige grondige opleveringsschoonmaak? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Wilt u de de periodieke reiniging juist uitbesteden? Dat is ook mogelijk. In overleg maken we samen een passende planning voor het periodiek reinigen van uw gebouwen en woningen.

Schoonmaak voor woningcorporaties kan u met een gerust hart uitbesteden aan Genie glasbewassing & Schoonmaak. Of het nou gaat om kleinere gebouwen in dorpen of hoge woontorens in de omgeving van Enschede. Neem contact op via mail info@genie-schoonmaak.nl. Bellen kan natuurlijk ook:  06 – 22 23 26 07. Op de facebook bedrijvenpagina vind u ook nog aanvullende informatie.

Call Now ButtonBel Alex Witten