Bent u als VVE op zoek naar een bedrijf voor de schoonmaak van uw pand in Enschede? Heeft u dan wel eens gehoord van Genie Glasbewassing & Schoonmaak? Ik (Alex Witten) houdt mij nu al wekelijks bezig om verschillende panden in een schone conditie voor de Vereniging Van Eigenaren (VVE). De werkzaamheden hiervoor variëren van het schoonmaken van de trappenhuizen, galerijen en bergingen tot aan het vervangen van lampen en de glasbewassing.

schoonmaak-vve-door-genie-glasbewassing-en-schoonmaak
Tapijt reinigen in hallen

Schoonmaak voor VVE door Genie Glasbewassing & Schoonmaak. betekent dat ik Verenigingen van Eigenaren ontzorg voor het gehele schoonmaakproces. Als u mij inschakelt voor uw schoonmaak dan werk ik altijd vanuit een efficiënte benadering met behoud van kwaliteit. U zoekt immers een partner die oog heeft voor de wensen van de eigenaren. Dit betekent voor VVE’s dat ik maatwerk lever zodat u altijd schone en representatieve portieken, hallen, trappen of galerijen heeft. Ik kom dus graag met u in gesprek over welke schoonmaakactiviteiten voor uw verenging van belang zijn. Kijk ook eens op mijn facebook bedrijvenpagina voor een foto impressie.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de schoonmaak van uw VVE in (omgeving) Enschede? Twijfel niet en neem eens contact met mij op, dit kunt u doen door te bellen naar: 06 – 22 23 26 07, te e-mailen naar info@genie-schoonmaak.nl of het contactformulier in te vullen. Ik kijk graag wat ik voor u kan betekenen en offertes zijn altijd geheel vrijblijvend.

Call Now ButtonBel Alex Witten